Sonia Harrison
  beeldend kunstenaar edelsmid
 
  Fascinerende eigen collectie beeldende kunst sieraden & objecten
  Van wens naar ontwerp in samenspraak met de opdrachtgever

Sonia Harrison is in 1992 cum laude afgestudeerd als beeldend kunstenaar edelsmid aan de London Guildhall University, VK. In 1994 heeft zij zich in Amsterdam gevestigd waar ze in 1997 samen met haar partner Atelier Boss & Harrison opgericht heeft. Na tien succesvolle jaren in het centrum van Amsterdam had het atelier behoefte aan grotere huisvesting. De keuze is toen gevallen voor Obdam, NH, waardoor betere bereikbaarheid en parkeergelegenheid mede gerealiseerd kon worden. Vanuit het atelier worden de beeldende kunst sieraden & objecten van Sonia gemaakt voor zowel de zakelijke- als particuliere markt.

Sonia haar passie voor het ontwerpen & vervaardigen van sieraden, is onlosmakelijk verbonden met originaliteit, draagbaarheid en duurzaamheid. Eenvoud & complexiteit, gekoppeld aan eerbied voor het ambacht, leiden tot diversiteit. In het creatieve proces laat Sonia zich primair leiden door haar ingevingen, intuÔtie & fantasie. Deze ingrediŽnten, ondersteund door vakmanschap, staan centraal in het "making process". Het uiteindelijke resultaat is een verrassende collectie van sieraden waarbij elk afzonderlijk sieraad een kunstwerk op zich is.

De klant kan natuurlijk ook een unieke sieraad door Sonia laten ontwerpen. In nauw overleg worden de wensen & ideeŽn van de klant zorgvuldig vertaald in een persoonlijk sieraad. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de functie van het sieraad en / of de gelegenheid waarvoor het bestemd is. De klant kan desgewenst bij elke fase van het designtraject betrokken worden: van het oorspronkelijke idee tot aan het tastbare resultaat.

home jewellery flutes location profile (english)